Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч керівника Косівської ДПІ та старости Микитинецького старостинського округу Косівської ТГ

опубліковано 05 грудня 2023 о 16:05

Нещодавно начальник Косівської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Оксана Мельниченко зустрілася з старостою Микитинецького старостинського округу Косівської ТГ Костянтином Атаманюком.

Посадовці обговорили напрямки та методи спільної роботи із забезпечення додаткових надходжень до місцевого бюджету, зазначивши, що своєчасна сплата податків сьогодні – це фінансова підтримка не лише громади та держави в такий складний час, а й ЗСУ. 

Водночас Оксана Мельниченко зауважила, що не менш важливим є інформування платників про новації податкового законодавства. Керівник Косівської ДПІ розповіла про особливості застосування РРО/ПРРО та зміни до податкового законодавства згідно із Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». 

Крім цього, Оксана Мельниченко розповіла про можливості електронного кабінету платника та мобільного застосунку «Моя податкова» та нагадала про право громадян на проведення звірки з майнових податків та правильності заповнення платіжних інструкцій при сплаті податкових зобов’язань.