Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Кірієнко: Мої дії та рішення й надалі будуть відповідати вимогам нульової толерантності до корупції в ДПС

опубліковано 13 січня 2022 о 08:00

Державна податкова служба інформує про виявлений факт отримання неправомірної вигоди одним із співробітників ГУ ДПС у Рівненській області.

Вказаний факт зафіксовано працівниками Національної поліції України.

Слідуючи задекларованій позиції щодо нетерпимості до будь-яких правопорушень, зокрема - корупційних проявів, в. о. Голови ДПС Тетяною Кірієнко прийнято рішення щодо звільнення очільника ГУ ДПС у Рівненській області.

«При вступі на посаду я чітко визначила свою принципову позицію відносно неминучих змін, які відбуватимуться у діяльності Служби. Кожен керівник в Службі має нести персональну відповідальність за свої дії та вчинки своїх підлеглих. Мої рішення й надалі будуть відповідати вимогам нульової толерантності до корупції в ДПС. Переконана, що кожен фахівець Служби підтримує та поділяє дану позицію. Платники податків мають бути впевненими, що вони захищені від будь-яких порушень їх прав представниками Служби», - зазначила Тетяна Кірієнко.

В. о. Голови ДПС наголосила на тому, що платники податків та громадськість мають змогу особистого звернення до неї з приводу  інформування про неправомірні дії чи бездіяльність посадових осіб ДПС, а також через вебпортал ДПС: https://tax.gov.ua/others/puls-.