Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Страхувальники Івано-Франківщини сплатили понад 3,7 мільярда гривень єдиного внеску

опубліковано 12 серпня 2021 о 14:04

З початку року страхувальники Івано-Франківщини перерахували до соціальних фондів 3779,7 млн грн єдиного внеску. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 671,6 млн гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Найбільші суми єдиного внеску сплатили страхувальники міста Івано-Франківська - 1585,9 млн грн, Калущини – 264,3 млн грн та Надвірнянщини - 209,7 млн гривень.

Нагадаємо, що суб’єкти господарювання, які використовують найману працю, сплачують нараховані за відповідний календарний місяць суми єдиного внеску не пізніше 20 числа наступного місяця (крім гірничих підприємств, які сплачують єдиний внесок  не пізніше 28 числа наступного місяця). Фізичні особи – підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність та члени фермерського господарства зобов’язані сплачувати  за себе суму єдиного внеску не пізніше 19 числа місяця, що настає за звітним кварталом.

Своєчасна сплата єдиного соціального внеску це захищені соціальні гарантії для кожного громадянина на гідне пенсійне забезпечення, на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань.