Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За якою формою подаються письмові пояснення на рішення комісії при зупиненні реєстрації податкової накладної чи розрахунку коригування в ЄРПН?

опубліковано 01 квітня 2021 о 15:44

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області нагадують, що у разі зупиненні реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних необхідно подати повідомлення про подання пояснень та копії документів, скарги на рішення комісії та копії документів. Такі повідомлення подаються до контролюючого органу в електронному вигляді у форматі ХМL за наступними формами:

Повідомлення  – код форми J/F 13126;

Скарга – код форми J/F 13132.

Кількість документів довільного формату (файлів), що додаються до Повідомлення/Скарги не повинна перевищувати 100 шт., що пов’язано з оптимізацією обробки інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах. Разом з тим, один файл може містити копії кількох документів, за умови, що його розмір не перевищує 2 Мб. Такі обмеження пов’язані з оптимізацією обробки інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах. Якщо кількість документів довільного формату (файлів) перевищує 100 шт., то платник повинен самостійно визначити їх пріоритетність та надати ту кількість, яка може бути оброблена інформаційно-телекомунікаційною системою.