Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для отримання адміністративних послуг скористайтесь Електронним кабінетом платника

опубліковано 01 квітня 2021 о 13:53

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області нагадують, що на період дії карантину центри обслуговування платників працюють з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хв. Напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи скорочується на одну годину.

Контакти ЦОП розміщено у відкритій частині Електронного кабінету та у банері «Центри обслуговування» на офіційному порталі Територіальних органів ДПС в Івано-Франківській області.

В Центрах обслуговування платники можуть отримати адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, подати податкову звітність чи іншу вхідну кореспонденцію.

Водночас, отримати такі послуги можна і через Електронний кабінет, який працює постійно. В приватній частині Електронного кабінету в меню «Листування з ДПС» платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf.

Також в Електронному кабінеті є можливість подати заяву на отримання адміністративних послуг (картки платника податків, довідки про відсутність заборгованості тощо) та податкову звітність.

Нагадаємо, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Крім цього, для інформаційної підтримки та допомоги платникам податків щодо стану обробки податкової звітності, реєстрації податкових накладних та функціонування електронних сервісів функціонує Контакт-центр ДПС, в який можна звернутися за номером тел. 0 800 501 007 з стаціонарного безкоштовно.

З метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом працівників, які здійснюють обслуговування платників у центрах обслуговування та належного обслуговування платників в податковій службі області рекомендують надавати перевагу електронній формі спілкування.