Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ГУ ДПС відбулась зустріч з представниками ДВС щодо погашення заборгованості з податків і зборів

опубліковано 16 червня 2020 о 09:55

Сьогодні в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області відбулась робоча зустріч начальниці Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) Вікторія Васильчук, керівництва Управління забезпечення примусового виконання рішень в Івано-Франківській області та представників ДПС в Івано-Франківській області щодо підсумків роботи за 5 місяців поточного року.

Станом на 1 червня нинішнього року в органах ДВС Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції на виконанні перебувало 291 виконавчий документ про стягнення податкового боргу на загальну суму понад 59 025 287 гривень, звершено 100 виконавчих документів на загальну суму 13 925 745 гривень, з них фактично виконано 25 виконавчих документів на суму    1 196 651  гривень. 

Під час робочої зустрічі йшлося про удосконалення механізму роботи в частині погашення податкового боргу, ефективність взаємодії  щодо своєчасності та повноти вжиття виконавчих дій по стягненню податкової заборгованості з платників податків. Представники юстиції та податкової служби розробили план дій щодо забезпечення її погашення.