Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти Івано-Франківської філії Університету «Україна» відвідали податкову

опубліковано 22 листопада 2019 о 13:22

Традиційно, на передодні та під час Всеукраїнського тижня права, представники податкової служби області проводять Дні відкритих дверей для студентів-майбутніх правників.  Вчора до Головного управління ДПС в Івано-Франківській області завітали студенти 3 та 4 курсів, які навчаються за спеціальністю «Право» в Івано-Франківській філії університету «Україна».

Начальник відділу комунікацій Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Мар'яна Мороз розповіла студентам про податкову систему України, класифікацію та види податків і зборів, а також про відповідальність за порушення податкового законодавства. Студенти дізнались про сучасні нововведення податкової  служби, зокрема Електронний кабінет платника, програмні  реєстратори розрахункових операцій та інші електронні сервіси, які значно полегшують діяльність суб’єктів господарювання.    

Надзвичайно цікавими для молоді стала структура податкової служби області, функції структурних підрозділів та можливість подальшого працевлаштування органах ДПС.