Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Прикарпаття вшанували День Гідності і Свободи

опубліковано 21 листопада 2019 о 16:54

Сьогодні, 21 листопада 2019 року, податківці Прикарпаття прийняли участь у заході, присвяченому вшануванню шостої річниці Дня Гідності і Свободи. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Урочистості відбулися в Івано-Франківському меморіальному сквері, де спочивають герої Небесної сотні, сини Прикарпаття та вояки УПА, що полягли за самостійну і незалежну українську державу.

Участь у заході прийняли в.о.начальника ГУ ДПС в області Юрій Якимишин, керівники області та міста Івано-Франківська, а також представники інших установ, організацій, громада міста.

Про подвиги героїв Небесної сотні, воїнів АТО, ООС у своїх промовах згадали голова облдержадміністрації Денис Шмигаль, міський голова Руслан Марцінків, народний депутат України від Івано-Франківського округу Оксана Савчук, перша вчителька Героя Небесної сотні, івано-франківця Романа Гурика – Марта Соя, студенти філософського факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, з якими навчався Роман.

Кожен з промовців зазначив, що в ті далекі листопадові дні 2013 року, Україна почала формуватися як цілісне громадянське суспільство, яке достойне гідного життя і свободи. Український народ об’єднався в єдине ціле заради збереження соборної і незалежної України та захисту її східних кордонів.

Завершилися вшанування покладанням квітів та вінків до могил полеглих героїв Небесної сотні та воїнів, що полягли в боях з російським окупантом, відстоюючи територіальну цілісність на сході України.

Подвиги наших героїв завжди залишаться в пам’яті всіх теперішніх і прийдешніх поколінь.