Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Калуській ДПІ відбулась зустріч з платниками податків

опубліковано 25 червня 2024 о 10:53

Калуські податківці на постійній основі проводять робочі зустрічі з платниками податків та громадянами, під час яких роз’яснюють особливості оподаткування нерухомості та земельних ділянок, а також консультують з питань, які виникають у платників при використанні податкових сервісів. 

Під час чергової зустрічі начальник Калуської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Лілія Прокопів ознайомила платників податків з порядком та термінами сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку та наголосила на важливості вчасної сплати майнових податків. 

Посадовець ознайомила платників податків з електронними сервісами ДПС: Електронним кабінетом платника та мобільним застосунком «Моя податкова», за допомогою яких платники можуть дізнатися про стан розрахунків з бюджетом, завантажити ППР на сплату нерухомості та земельного податку, подати декларацію про майновий стан і доходи та листуватися з ДПС тощо.  

Присутні також отримали відповіді на запитання щодо подання декларацій про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки та практичну допомогу при користуванні електронними сервісами ДПС.