Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання практичної допомоги платникам податків щодо користування електронними сервісами ДПС - у пріоритетах фахівців Яремчанської ДПІ

опубліковано 28 травня 2024 о 10:06

Нещодавно під час зустрічі з відвідувачем ЦОПу в.о. начальника Яремчанської ДПІ Степан Озорович розповів як за допомогою мобільного застосунку «Моя податкова» дізнатись про суми отриманих доходів та сплачених податків, про наявність чи відсутність податкового боргу, внести зміни до своїх облікових даних, подати документи для отримання податкової знижки, переглянути повідомлення – рішення на сплату податку на нерухомість чи плати за землю тощо. 

Також Степан Озорович звернув увагу на важливості правильного заповнення поля «Призначення платежу» в платіжних інструкціях при сплаті податків і зборів, нагадав про можливість провести звірку з майнових податків.

Окрім того повідомив, що на вебпорталі ДПС у розділі «Онлайн-навчання» розміщуються актуальна інформація з актуальних питань податкової звітності. Зокрема, у підрозділі «Сплата податків та єдиного внеску, повернення платежів з бюджету» розміщено матеріали «Перегляд стану розрахунків платників з бюджетом та фондами» та «Одержання платниками документу щодо стану розрахунків платників з бюджетом та фондами».