Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Верховинські податківці на зустрічі із головою Криворівнянського старостинського округу розглянули актуальні питання оподаткування

опубліковано 12 квітня 2024 о 10:51

Нещодавно начальник Верховинської ДПІ Головного управління ДПС Івано-Франківській області Оксана Ясінська провела зустріч із старостою Криворівнянського старостинського округу Верховинської ТГ Дмитром Ілійчуком, на якій обговорили питання забезпечення наповнення бюджету громади, вжиття заходів щодо погашення боргів з майнових податків громадянами, які проживають на території територіальної громади, важливість легалізації трудових відносин як для найманих працівників так і для бюджету тощо.

Крім того, Оксана Ясінська нагадала, що триває деклараційна кампанія – 2024. Посадовець повідомила хто саме повинен подавати декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік, які є способи подання декларації та про право громадян на отримання податкової знижки. 

Також присутнім розповіли про електронні сервіси ДПС України, зокрема про Електронний кабінет та застосунок «Моя податкова». За допомогою цих сервісів в режимі реального часу можна листуватися з податковою, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, переглянути повідомлення рішення на сплату майно.