Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Тисменицькій ДПІ консультують громадян щодо нюансів подання податкової декларації

опубліковано 09 квітня 2024 о 14:32

У Центрі обслуговування платників Тисменицької ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області під час щоденних тренінгів та зустрічей податківці роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства.

Цього разу фахівці податкової консультували відвідувачів з питань декларування доходів отриманих впродовж 2023 року. Податківці зазначили, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких не сплачено податок на доходи фізичних осіб, зобов’язані їх задекларувати до 1 травня поточного року.

Також в податковій надали практичні рекомендації щодо подання та заповнення декларації про майновий стан та доходи, реєстрації програмних РРО та подання повідомлення про об’єкти оподаткування за допомогою «Електронного кабінету платника» та застосунку «Моя податкова».

Податківці акцентували увагу, що за допомогою цих сервісів платники податків також мають можливість отримати відомості про суми отриманих доходів, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу та переглянути повідомлення про нарахування майнових податків.