Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Верховинські податківці продовжують співпрацю з представниками тергромад

опубліковано 29 березня 2024 о 08:11

Фахівці Верховинської ДПІ Головного управління ДПС Івано-Франківській області провели зустріч із заступником сільського голови Білоберізької ТГ Василем Феркаляком та обговорили питання забезпечення наповнення бюджету громади, вжиття заходів щодо погашення боргів громадянами, які проживають на території територіальної громади (в основному з майнових податків), важливість легалізації трудових відносин як для найманих працівників так і для бюджету тощо.

Крім цього, начальник ДПІ Оксана Ясінська розповіла про актуальні зміни у податковій сфері та про деклараційну кампанію – 2024, яка розпочалася з 1 січня цього року. Податківці проінформували, хто повинен подавати декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік, які є способи подачі декларації та хто має право на отримання податкової знижки. 

Нагадали і про необхідність застосування ФОПами ІІ-ІV груп РРО або ПРРО та про розміри штрафів за порушення законодавства при здійсненні готівкових розрахунків. 

Також розповіли про діючі електронні сервіси ДПС України, зокрема про Електронний кабінет та застосунок «Моя податкова».