Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Тисменицькій податковій інспекції податківці роз’яснюють громадянам порядок декларування доходів за минулий рік

опубліковано 21 березня 2024 о 16:15

Нещодавно головний державний інспектор Тисменицької ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Федір Дутчак на черговій зустрічі розповів громадянам про порядок подання декларації про майновий стан і доходи за минулий рік за допомогою електронних сервісів ДПС України.  

Посадовець розповів платникам податків про основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи, граничні строки подання декларацій та сплати податкових зобов’язань. 

Федір Дутчак акцентував увагу присутніх на зручності застосування електронних сервісів ДПС України, зокрема «Електронного кабінету» та застосунку «Моя податкова» при поданні  декларації про майновий стан і доходи до податкових органів. За допомогою цих сервісів платники податків мають можливість отримати відомості про суми отриманих доходів, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, отримати інформацію про об’єкти оподаткування та переглянути повідомлення про нарахування майнових податків.  

Наостанок громадянамі надали практичну допомогу щодо заповнення та подання податкової декларації про майновий стан і доходи через мобільний застосунок «Моя податкова».