Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про мобільний застосунок “Моя податкова” дізнавалися платники Коломийщини

опубліковано 28 грудня 2023 о 11:58

Заступник начальника Коломийської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Мирослава Бундзяк провела чергову зустріч з платниками податків, на якій обговорила впровадження ДПС мобільного застосунку «Моя податкова», який тепер доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і ІOS.

За словами податківки, мобільний застосунок «Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Мирослава Бундзяк розповіла присутнім, що у розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про  адресу реєстрації та фактичне місце проживання, обʼєкти оподаткування, обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР), стан розрахунків з бюджетом.  

Також поінформувала, яку інформацію можна отримати у розділах «Послуги» та  «Повідомлення».  

За її словами у розділі «Послуги» можна направити запит на отримання відомостей про суми виплачених доходів та подати податкову декларацію про майновий стан і доходи.   У розділі «Повідомлення» доступні  квитанції про оплату, відомості з Державного реєстру фізичних осіб, інформація про суми виплачених доходів та утриманих податків та листи контролюючого органу.