Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Городенківської ДПІ інформують платників податків про діюче податкове законодавство

опубліковано 28 грудня 2023 о 11:45

Нещодавно, начальник Городенківської ДПІ Руслан Колодій на черговій зустрічі з посадовими особами Чернятинського старостинського округу Городенківської міської ради розповідав, хто з суб’єктів господарювання зобов’язаний використовувати у своїй діяльності РРО чи ПРРО, кому з громадян нараховане мінімальне зобов’язання та хто може скористатись правом на отримання податкової знижки.  

Руслан Колодій детально роз’яснив вимоги законодавства щодо застосування РРО/ПРРО, проінформував про відновлення з 01 жовтня поточного року застосування штрафних санкцій за порушення порядку використання РРО/ПРРО.  За його словами, платники податків, які бажають встановити безкоштовне ПРРО від ДПС, мають можливість отримати консультацію та практичну допомогу безпосередньо в Центрі обслуговування платників Городенківської  ДПІ.   

Також, Руслан Колодій надав роз’яснення платникам щодо підключення мобільного застосунку «Моя податкова». За його словами, завантажити застосунок «Моя податкова» можливо  в  AppStore  або GooglePlay, ідентифікуватись онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача.  Податківець повідомив, що за допомогою вказаного застосунку можна подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки.