Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Калуської ДПІ роз’яснюють платникам актуальні питання податкового законодавства

опубліковано 27 грудня 2023 о 15:55

Начальник Калуської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Лілія Прокопів провела зустріч з платниками податків, під час якої відповіла на питання стосовно нарахування, сплати податків, подання податкової звітності, та користування електронними сервісами ДПС. Також ознайомила з новаціями податкового законодавства, звернула увагу на необхідності застосування суб’єктами господарювання РРО або ПРРО у разі здійснення ними готівкових розрахунків та відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Розповіла Лілія Прокопів і про порядок нарахування та сплати майнових податків та МПЗ, нагадала про обов’язок погашення податкового боргу та належне оформлення найманої праці та можливість отримання податкової знижки.

На завершення зустрічі поінформувала про переваги подання звітності в електронному вигляді за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» та ознайомила з роботою мобільного застосунку «Моя податкова».