Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як провести звірку з майнових податків розповіли платникам податків податківці Верховинщини

опубліковано 17 листопада 2023 о 14:03

Про проведення звірки з майнових податків розповіла під час зустрічі з платниками податків начальник Верховинської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Оксана Ясінська.

Як зазначила посадовиця, у разі якщо громадянин після отримання податкового повідомлення-рішення на сплату податку на нерухомість чи земельного податку виявить розбіжності між даними, які зазначені в такому повідомленні – рішенні і документами на власність майна, такий громадянин може звернутися до податкової інспекції та провести звірку. Якщо за результатами звірки будуть виявлені помилки в повідомленні – рішенні, податковий орган сформує нове рішення.

Також Оксана Ясінська наголосила, що сплатити нараховані суми податку потрібно протягом 60 днів з дня отримання повідомлення - рішення. При цьому звернула увагу на дотриманні вимог Порядку заповнення платіжних інструкцій.

Крім цього, посадовиця порекомендувала користуватися новим мобільним застосунком «Моя податкова», в якому легко і доступно можна отримати необхідну податкову інформацію.