Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Тисменицькій податковій інспекції податківці роз’яснюють платникам податків актуальні питання оподаткування

опубліковано 14 листопада 2023 о 11:41

В Тисменицькій податковій інспекції проводяться заходи роз’яснювального характеру для платників податків та громадян з актуальних питань оподаткування.

Нещодавно головний державний інспектор Тисменицької ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Федір Дутчак на черговій зустрічі з платниками податків розповів про новації, запроваджені Законом України № 3219. Зокрема, про особливості застосування суб’єктами господарювання касових апаратів та програмних РРО, зміни в проведенні перевірок та відновлення відповідальності з 1 жовтня за невикористання касових апаратів та програмних РРО. 

Крім цього, присутні обговорили питання оподаткування благодійної допомоги та особливості реєстрації волонтерської діяльності.

Також Федір Дутчак нагадав платникам податків про можливість до кінця року скористатися правом на отримання податкової знижки та переваги подання декларації про майновий стан і доходи з використанням Електронного кабінету, а також правила заповнення платіжних інструкцій на сплату податків і зборів.