Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Косівщини тісно співпрацює з керівниками територіальних громад з метою підвищення податкової культури платників податків району

опубліковано 28 вересня 2023 о 12:34

Начальник Косівської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Оксана Мельниченко провела робочу зустріч з старостою Пістинського старостинського округу Косівської ТГ Дмитром Тодораком. Під час заходу обговорено новації податкового законодавства, які необхідно враховувати бізнесу під час провадження підприємницької діяльності, зокрема мова йшла про необхідність обов’язкової фіскалізації готівкових розрахунків та відновлення відповідальності  за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Також Оксана Мельниченко наголосила на необхідності запровадження спільних заходів з податкової службою з питань підвищення податкової грамотності та культури платників податків Косівщини, що позитивно вплине на динаміку надходжень платежів до бюджету.

Начальник Косівської ДПІ розповіла і про  мобільний застосунок «Моя податкова», який ДПС пропонує платникам для отримання електронних сервісів. За словами податківки, «Моя податкова» –  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!