Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Яремчанській ДПІ відбулась зустріч з підприємцями

опубліковано 30 травня 2023 о 13:48

На черговій зустрічі з фізичними особами – підприємцями начальник Яремчанської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Юрій Вередюк поінформував про основні критерії, за яких підприємці можуть перебувати на спрощеній системі оподаткування, які податки та в яких розмірах сплачують спрощенці в розрізі груп.  

Також нагадав про обов’язок підприємців застосовувати РРО чи ПРРО при проведенні розрахункових операцій, звернув увагу на необхідність правильного заповнення реквізиту "Призначення платежу" платіжної інструкції, ведення  обліку товарних запасів та забезпечення оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Крім цього, Юрій Вередюк розповів про можливість скористатися до 31 грудня 2023 р. податковою знижкою. При цьому звернув увагу, що підприємці не мають право на податкову знижку, а отримати її вони можуть лише за умови, якщо вони є ще найманими працівниками.

На завершення зустрічі керівник Яремчанської ДПІ розповів про електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет платника.