Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Коломийщині податківці ознайомили платників податків з актуальними питаннями податкового законодавства

опубліковано 28 квітня 2023 о 09:12

Заступник начальника Коломийської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Мирослава Бундзяк на черговій зустрічі ознайомила платників податків з актуальними питаннями податкового законодавства.

Посадовець розповіла присутнім про можливості Електронного кабінету, а також про подання звітності в електронній формі. При цьому зауважила, для подання звітності через Електронний кабінет необхідно мати електронний цифровий підпис.

Також Мирослава Бундзяк звернула увагу присутніх на кампанію декларування доходів, отриманих громадянами в минулому році. Посадовиця розповіла, у кого з громадян виникає обов’язок з подання декларації про майновий стан і доходи та наголосила, що граничний термін подання такої декларації – 1 травня п.р. Також нагадала про право громадян на податкову знижку та зазначила, що подати податкову декларацію на податкову знижку можна до кінця поточного року.

Крім цього, Мирослава Бундзяк наголосила присутнім на дотриманні трудового законодавства при прийнятті працедавцями на роботу найманих працівників, а також виплати їм заробітної плати не менше мінімально встановленого законодавством рівня.