Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС богородчанським платникам

опубліковано 21 березня 2023 о 14:35

Доступність, зручність та мобільність – саме за такими принципами працюють електронні сервіси податкової служби. Власне з метою ознайомлення з функціональними можливостями Е-кабінету платника податків в Богородчанській податковій інспекції відбулася зустріч з громадянами. 

Оскільки наразі триває кампанія декларування доходів громадян, то відповідно в багатьох платників виникає обов’язок подання декларації, нагадує відвідувачам начальник Богородчанської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Любов Грицак. Тож подати документ громадяни можуть і за допомогою е-кабінету, обравши для цього відповідний розділ меню, також платнику потрібно подбати про електронний ключ, отримати який можна в будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів. Також Електронний кабінет дає можливість оперативно отримати довідку про доходи чи провести звірку за податковими платежами, переглянути податковий календар тощо.

Принагідно Любов Грицак ознайомила відвідувачів з чинними нормами податкового законодавства, які є корисними і актуальними для громадян. Зокрема, мова йшла про механізм нарахування мінімального податкового зобов’язання, майнові податки та право громадян на податкову знижку.