Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Коломийській громаді відбулась розширена нарада за участі податківців

опубліковано 21 лютого 2023 о 15:13

Чергова розширена нарада Коломийського міського голови, старост сіл Коломийської територіальної громади та керівників установ та організацій відбулась за участі заступника керівника Коломийської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Мирослави Бундзяк.

За словами Мирослави Бундзяк  у січні поточного року до бюджету Коломийської громади надійшло 104,2 млн гривень податкових платежів. У порівнянні із аналогічним періодом минулого року надходження зросли у три рази.

Разом з тим, Мирослава Бундзяк  проінформувала про розпочату кампанію декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2022 року, яка триватиме до 1 травня 2023 року та кампанію добровільного декларування громадянами активів, яка триватиме до 1 березня 2023 року.

Податківець нагадала і про застосування РРО чи ПРРО платниками єдиного податку другої-четвертої груп та розказала про переваги подання річної звітності в електронній формі.  

Також на нараді обговорено питання рівня виплати заробітної плати, дотримання вимог трудового законодавства суб'єктами господарської діяльності та новації податкового законодавства.