Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Івано-Франківські податківці на зустрічі розповіли про подання неприбутковими організаціями звітності в електронній формі

опубліковано 15 лютого 2023 о 11:52

Нещодавно старший державний інспектор відділу податкових сервісів Івано-Франківської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Оксана Терешкун провела зустріч з представниками неприбуткових організацій, на якій розповіла про порядок подання звітності за 2022 рік за допомогою сервісу «Електронний кабінет» та нарахування земельного податку в 2023 році. 

За її словами, за допомогою цього сервісу можна не тільки подавати звітність, але й контролювати стан розрахунків з бюджетом. Фахівець зазначила основні переваги використання електронного сервісу ДПС України, а саме: економія робочого часу платника податків, відсутність необхідності придбавати бланки звітних документів, оновлення версій документів звітності, оперативність обробки отриманої інформації.

Під час зустрічі також розглянуто питання належного оформлення трудових відносин та порядок подання повідомлення про прийняття працівника на роботу.

Податківець повідомила присутнім про комунікаційну податкову платформу, яка створена для надання практичної оперативної допомоги платникам податків. Тож, за словами Оксани Терешкун, за потреби, платники можуть направляти свої звернення на електронну адресу комунікаційної платформи if.ikc@tax.gov.ua .