Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Доступно про податки. В Тлумацькій ДПІ відбулася чергова зустріч з платниками податків

опубліковано 10 листопада 2022 о 16:44

Підвищення податкової обізнаності платників району шляхом систематичного проведення роз’яснювальної роботи та надання практичної допомоги є одним з напрямків роботи працівників Тлумацької ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області.

Так, під час чергової зустрічі з платниками начальник Тлумацької ДПІ Микола Іванишин детально розповів про механізм нарахування майнових податків громадянам та терміни їх сплати. Також  податківець розповів про пільги, відповідно до яких платники можуть бути звільнені від сплати таких податків. У разі інформаційних розбіжностей, які громадяни виявили у податкових повідомленнях рішеннях, керівник інспекції радить звертатися до податкової служби для їх усунення. Для цього необхідно надати документи, які підтвердять право власності чи його припинення.

Також цього року громадяни мають змогу побачити ППР в Електронному кабінеті платника уже на етапі його формування,  що значно пришвидшує та спрощує процес інформування платника.

Також в ДПІ нагадали платникам про їхнє право на податкову знижку за певні види витрат, а також право на податкову амністію.