Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тисменицькі податківці роз’яснюють громадянам особливості одноразового декларування активів та інші новації законодавства

опубліковано 21 жовтня 2022 о 13:30

Начальник Тисменицької ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Олександра Гайдей на черговій зустрічі розповіла громадянам про податкову амністію. Посадовець звернула увагу присутніх, які саме фізичні особи можуть скористатися правом на одноразове добровільне декларування, які статки необхідно задекларувати та за якими ставками оподатковуються активи.

Керівник податкової інспекції зазначила, що громадянам для легалізації доходів, з яких не були сплачені податки, необхідно подати декларацію в електронній формі до 1 березня 2023 року та сплатити одноразовий збір.

Крім того, посадовець нагадала присутнім про обов’язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій, програмних РРО у разі проведення готівкових розрахунків суб’єктами господарювання, а також розповіла про переваги програмних РРО. 

Під час заходу  ще було розглянуто питання стосовно отримання податкової знижки платниками податків та оформлення трудових відносин в умовах дії воєнного стану.