Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Надвірній податківці інформують підприємців про податкову амністію

опубліковано 05 серпня 2022 о 12:21

У Надвірнянській ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області для підприємців та громадяна району на постійній основі проводять заходи роз’яснювального характеру щодо застосування норм податкового законодавства.

Так, нещодавно заступник начальника ДПІ ГУ ДПС Богдан Нагорняк провів семінар для платників податків, під час якого розглядалось питання одноразового (спеціального) добровільного декларування активів громадянами.

Податківець розповів про об’єкти, які підлягають декларуванню, хто може бути декларантом, як розрахувати базу для нарахування збору та за якими ставками.

Богдан Нагорняк наголосив, що для реалізації права на (спеціальне) добровільне декларування активів, громадянину необхідно до 1 вересня 2022 року подати одноразову декларацію до Державної податкової служби України. Заступник начальника інспекції детально ознайомив з алгоритмом дій подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації через вебпортал ДПС України. Також посадовець ознайомив присутніх з порядком отримання електронного цифрового підпису, який необхідний для роботи в  Електронному кабінеті.

Присутнім були вручені інформаційні листівки та наголошено на завершенні термінів деклараційної кампанії.