Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Богородчанській ДПІ відбулася зустріч щодо одноразового декларування активів

опубліковано 18 жовтня 2021 о 15:17

Начальник Богородчанської ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області Любов Грицак на черговій зустрічі з фізичними особами – підприємцями розповіла про особливості проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування. Зокрема, хто може бути декларантом, які активи підлягають декларуванню, ставки збору, тощо.

Посадовець зазначила, що до 1 вересня 2022 року громадяни, з метою легалізації активів, з яких не було сплачено податки можуть подати одноразову декларацію до Державної податкової служби України через приватну частину Електронного кабінету. Сплатити збір з одноразового (спеціального) добровільного декларування необхідно протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової добровільної декларації.

Крім цього, Любов Грицак розповіла платникам податків про переваги подання декларацій про доходи та іншої звітності в електронному вигляді, та за допомогою сервісу ДПС України «Електронний кабінет», а також звернула увагу на переваги використання програмних РРО платниками податків.