Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Тлумацької ДПІ Микола Іванішин розповів колективу ТзОВ “Штерн-Агро” про одноразове спеціальне декларування активів

опубліковано 09 вересня 2021 о 16:42

Вчора, 08 вересня 2021 року, відбулась зустріч начальника Тлумацької ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Миколи Іванішина з керівництвом ТзОВ “Штерн-Агро»”.

Посадовець проінформував присутніх, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року фізичні особи мають право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належить, та з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року.

Він розповів, які категорії фізичних осіб можуть скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування, які об’єкти підлягають оподаткуванню, які ставки застосовуються для нарахування збору та терміни сплати.

Також Микола Іванішин поінформував, що одноразове декларування є добровільним, і якщо особа, яка має право на таке декларування, і не скористається ним, буде вважатися, що така особа повідомила податкову про те, що у її власності відсутні активи, які підлягають декларуванню.

Крім того, на зустрічі обговорили питання повноти нарахування та сплати податків і платежів до бюджету із заробітної плати працівників, орендної плати за земельні ділянки, легалізації заробітної плати та дотримання норм трудового законодавства.