Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Богородчанщині відбулась нарада з керівниками закладів громадського харчування

опубліковано 13 липня 2021 о 16:00

Нещодавно в Богородчанській селищній раді під головуванням першого заступника селищного голови Олега Білоуса відбулась робоча нарада з власниками та представниками ресторанів та закладів громадського харчування територіальної громади.

Участь у заході прийняли: начальник Богородчанської державної податкової інспекції ГУ ДПС в Івано-Франківській області Любов Грицак, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богородчанського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Тетяна Лутчак, начальник Богородчанської філії Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України» Валентина Левицька.

Учасники зустрічі обговорили питання дотримання роботодавцями трудового законодавства, зокрема, оформлення трудових договорів з найманими працівниками, виплати їм заробітної плати у розмірі, визначеному законодавством, своєчасної та в повному обсязі сплати зарплатних податків та єдиного внеску та відповідальності за його порушення.

Крім цього, напрацьовано шляхи співпраці Богородчанської державної податкової інспекції та Держпраці під час проведення інспектування з метою виявлення неоформлених працівників.

Також представникам закладів громадського харчування звернуто увагу на безпеку харчових продуктів та профілактику інфекційних захворювань.