Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Тлумацькій ДПІ надано понад тисячу адмінпослуг

опубліковано 10 червня 2021 о 16:14

Впродовж січня - травня поточного року працівниками Тлумацької ДПІ надано представникам бізнесу та громадянам 1211 адміністративних послуг.

Зокрема, видано 688 карток платника податків про реєстраційний номер облікової картки з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, 180 відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів, утриманих податків та 99 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Також зареєстровано 61 заяву на застосування спрощеної системи оподаткування, 61 книгу обліку розрахункових операцій та 12 реєстраторів розрахункових операцій.

Нагадуємо, підприємці – платники єдиного податку другої – четвертої груп, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, з метою визначення необхідності застосування РРО та/або програмних РРО повинні самостійно визначити перевищення обсягу доходу, понад 220 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року. При цьому враховується обсяг доходу за поточний звітний податковий рік з урахуванням всіх доходів відповідно до ст. 292 Податкового кодексу.