Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками ЦОП Тисменицької ДПІ за січень - травень поточного року надано понад 3 тис адміністративних послуг

опубліковано 10 червня 2021 о 16:10

З початку року фахівцями Центру обслуговування платників Тисменицької державної податкової інспекції розглянуто 3208 звернень громадян щодо надання адміністративних послуг.

Більшість громадян (882) звернулися за отриманням реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб платників податків.

Ще 611 громадян звернулись стосовно надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, 382 - зареєструвались платниками єдиного податку.

Також податківцями видано 598 витягів з реєстру платників єдиного податку, до Реєстру неприбуткових установ та організацій включено 259 неприбуткових установ та 86 неприбутковим установам проведено перереєстрацію у Реєстрі.

Довідки про доходи видано 9 платникам.

Про підтвердження статусу податкового резидента України видано 10 довідок та 177 довідок - про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Зареєстровано 59 реєстраторів розрахункових операцій та 123 книги обліку розрахункових операцій.

В Тисменицькій ДПІ рекомендують платникам податків використовувати електронні сервіси ДПС, які забезпечують дистанційні комунікації з податковими органами та сприяють економії часу.