Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрі обслуговування платників Калущини за січень-березень 2021 року надано 2493 адміністративні послуги

опубліковано 22 квітня 2021 о 13:28

Фахівцями Центру обслуговування платників Калуської ДПІ Головного управління ДПС в Івано-Франківській області за три місяці 2021 року видано картки платника податків та внесено до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків по 836 громадянах, внесено 5 відміток до паспорта громадян, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків видано 93 картки.

Також надано 238 витягів з реєстру платників єдиного податку. Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПу зареєстрували 3 книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку, 146 книг обліку розрахункових операцій, зокрема у березні  - 55.

Нагадаємо, що в Центрі обслуговування платників надаються адміністративні, консультаційні та інформаційні  послуги, здійснюється прийом звітності та вхідної кореспонденції.