Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За три місяці 2021 року галицькі платники податків отримали 1043 адміністративні послуги

опубліковано 22 квітня 2021 о 13:29

За січень-березень 2021 року працівниками Центру обслуговування платників Галицької ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області надано 1043 адміністративні послуги, з яких 563 послуг становить послуга з видачі карток платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

За відомостями з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків звернулось 219 громадян.

Також за цей період надано 73 витяги з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 12 книг обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність та 76 книг обліку розрахункових операцій.

Для дотримання заходів безпеки, у зв’язку з поширенням коронавірусу, податківці рекомендують платникам використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет.