Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт ГУ ДПС в Івано-Франківській області про отримання та задоволення запитів на інформацію за січень - травень 2021 року

опубліковано 08 червня 2021 о 08:27

Впродовж січня - травня 2021 року на адресу Головного управління ДПС в Івано-Франківській області надійшло 40 запитів на отримання публічної інформації.

Своїм правом з реалізації норм Закону України „Про доступ до публічної інформації”, в частині отримання інформації, якою володіє ГУ ДПС Івано-Франківській області, скористалися 15 фізичних осіб, 13 фізичних осіб - підприємців, 8 суб’єктів господарювання - юридичних осіб, 1 представник ЗМІ, 2  громадських організації та 1 орган місцевого самоврядування.

В травні  2021 року надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації, з яких: 1 від юридичної особи; 5 від фізичних осіб, 3 від фізичних осіб  -підприємців  та від громадської організації.

Запити на отримання публічної інформації в січні-травні 2021 року надійшли: 18 електронною поштою та 22 поштовим зв’язком.

Станом на  01.06.2021 із 40 запитів на інформацію 33 задоволено – надано відповідь на запитувану публічну інформацію, 5-м запитувачам повідомлено про відмову у доступі до запитуваної інформації (порушено вимоги щодо оформлення запиту та запитувана інформація відноситься до службової), 1 направлено належному розпоряднику інформації та 1 перебуває на розгляді.

Запитувана інформація в січні-травні 2021 року стосувалася: об’єктів оподаткування та ставок податку на нерухоме майно; матеріалів перевірок платників податків; кількості справ у судах; ставок та податкової декларації з єдиного податку; наявності податкової застави платника податку та документів щодо її стягнення; штатної чисельності, штатного розпису працівників та переліку вакантних посад ГУ ДПС в області; інформації щодо декларування громадянами іноземних доходів; переліку неприбуткових житлово-будівельних організацій; документів на право здійснення підприємницької діяльності тощо.