Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт ГУ ДПС в області про отримання та задоволення запитів на інформацію за січень - квітень 2021 року

опубліковано 07 травня 2021 о 10:21

Впродовж січня - квітня 2021 року на адресу Головного управління ДПС в Івано-Франківській області надійшло 30 запитів на отримання публічної інформації.

Своїм правом з реалізації норм Закону України „Про доступ до публічної інформації”, в частині отримання інформації, якою володіє ГУ ДПС Івано-Франківській області, скористалися 10 фізичних осіб, 10 фізичних осіб - підприємців, 7 суб’єкти господарювання - юридичні особи, 1 представників ЗМІ, 1  громадська організація та 1 орган місцевого самоврядування.

В квітні  2021 року надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації, з яких: 5 від юридичних осіб; 3 від фізичних осіб та по 1 від представника ЗМІ та громадської організації.

Запити на отримання публічної інформації в січні-квітні 2021 року надійшли: 14 електронною поштою та 16 поштовим зв’язком.

Станом на  01.05.2021 із 30 запитів на інформацію 23 задоволено – надано відповідь на запитувану публічну інформацію, 4-м запитувачам повідомлено про відмову у доступі до запитуваної інформації (порушено вимоги щодо оформлення запиту та запитувана інформація відноситься до службової), 1 направлено належному розпоряднику інформації та 2 перебувають на розгляді.

Запитувана інформація в січні-квітні 2021 року стосувалася: об’єктів оподаткування та ставок податку на нерухоме майно; матеріалів перевірок платників податків; кількості справ у судах; ставок та податкової декларації з єдиного податку; наявності податкової застави платника податку та документів щодо її стягнення; штатної чисельності працівників; переліку вакантних посад головного управління; інформації щодо декларування громадянами іноземних доходів.