Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт ГУ ДПС в Івано-Франківській області про отримання та задоволення запитів на інформацію за січень - червень 2021 року

опубліковано 09 липня 2021 о 10:47

Впродовж січня-червня 2021 року на адресу Головного управління ДПС в Івано-Франківській області надійшло 42 запити на отримання публічної інформації.

Своїм правом з реалізації норм Закону України „Про доступ до публічної інформації”, в частині отримання інформації, якою володіє ГУ ДПС Івано-Франківській області, скористалися 16 фізичних осіб, 14 фізичних осіб-підприємців, 8 суб’єктів господарювання – юридичних осіб, 1 представник ЗМІ, 2  громадських організації та 1 орган місцевого самоврядування.

В червні  2021 року надійшло 2 запити на отримання публічної інформації, з яких по 1 від фізичної особи та фізичної особи-підприємця відповідно.  

Запити на отримання публічної інформації в січні-червні 2021 року надійшли: 19 електронною поштою та 23 поштовим зв’язком.

Станом на 01.07.2021 із 40 запитів на інформацію 36 задоволено – надано відповідь на запитувану публічну інформацію, 5-м запитувачам повідомлено про відмову у доступі до запитуваної інформації (порушено вимоги щодо оформлення запиту та запитувана інформація відноситься до службової), 1 направлено належному розпоряднику інформації.

Запитувана інформація в січні-червні 2021 року стосувалася: об’єктів оподаткування та ставок податку на нерухоме майно; матеріалів перевірок платників податків; кількості справ у судах; ставок та податкової декларації з єдиного податку; наявності податкової застави платника податку та документів щодо її стягнення; штатної чисельності, штатного розпису працівників та переліку вакантних посад ГУ ДПС в області; інформації щодо декларування громадянами іноземних доходів; переліку неприбуткових житлово-будівельних організацій; документів на право здійснення підприємницької діяльності; кадрових питань; застосування штрафних санкцій тощо.