Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звернення на сервіс «Пульс» щодо можливої причетності податківців Івано-Франківщини до вчинення корупційних правопорушень не знайшли свого підтвердження

опубліковано 21 липня 2020 о 11:52

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області повідомляють, що впродовж першого півріччя 2020 року від мешканців Прикарпаття ДПС України надійшло 3 інформаційні звернення щодо можливої причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС в області до вчинення корупційних правопорушень.

Працівниками відділу з питань запобігання та виявлення корупції проведено перевірку цих трьох повідомлень. Однак всі повідомлення щодо вчинення корупційних діянь або пов’язаних з корупцією правопорушень не знайшли свого підтвердження.

Звертаємо увагу, що в ДПС функціонує «гаряча» телефонна лінія «Пульс»: 0800-501-007 (напрямок «4»), на яку можна повідомити про факти вимагання та отримання неправомірної вигоди та інші протиправні дії з боку посадових осіб податкової.

Також, про зазначені факти просимо повідомляти відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Івано-Франківській області за номером телефону (0342) 77-19-11.