Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Рогатинській ДПІ податківці розповіли платнику про одноразове декларування активів

опубліковано 26 грудня 2022 о 14:22

Під час зустрічі з платником в Рогатинській ДПІ ГУ ДПС в Івано-Франківській області податківці розповіли про податкову амністію та безкоштовний сервіс «Електронний кабінет платника».

Зокрема, начальник податкової інспекції Тетяна Холява наголосила платнику, що до 1 березня 2023 року громадяни мають можливість легалізувати свої неоподатковані статки. Роз’яснила, які об’єкти підлягають декларуванню та які громадяни можуть скористатися правом на податкову амністію. За її словами для реалізації права на податкову амністію декларанту необхідно подати одноразову декларацію в електронному вигляді через «Електронний кабінет платника».

Крім того, посадовець зауважила, що підприємці за допомогою сервісу «Електронний кабінет платника» можуть подати податкову звітність зареєструвати програмний РРО, дізнатись про стан розрахунків з бюджетом. Також за допомогою цього сервісу громадяни можуть переглянути податкові повідомлення рішення щодо нарахованих майнових податків та подати податкову декларацію про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки. До декларації необхідно надати копію договору про навчання, копії квитанцій про оплату, довідку про заробітну плату.