Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Програмний РРО у разі зміни місця торгівлі необхідно перереєструвати

опубліковано 18 березня 2022 о 13:44

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, якщо місце підприємницької діяльності після реєстрації ПРРО змінюється, тоді необхідно подати повідомлення за формою № 20-ОПП з вказаними змінами. Надалі слід ще раз подати реєстраційну заяву по ф. № 1-ПРРО з позначкою "Перереєстрація" і вказати в графі "Ідентифікатор об' єкта оподаткування" дані про господарську одиницю, де використовуватиметься ПРРО, згідно з поданим новим повідомленням за формою № 20-ОПП.

Нагадаємо, що для реєстрації ПРРО необхідно подати заяву № 1-ПРРО за ідентифікатором форми J/F 1316604 в електронній формі до органу ДПС за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків. Реєстраційна заява по формою № 1-ПРРО містить графу "Ідентифікатор об'єкта оподаткування", яка заповнюється згідно повідомлення за формою 20-ОПП.

Платники, які бажають зареєструвати програмні РРО можуть звертатись за допомогою до Центрів обслуговування платників за місцем реєстрації. Крім того, Державна податкова служба розробила покрокову відеоінструкцію щодо завантаження програмного забезпечення «ПРРО Каса».

З покроковою відеоінструкцією «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса» можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/Програмні РРО/Відеоуроки/Як завантажити програмне рішення ПРРО Каса (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/).