Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

П’ять підприємств Івано-Франківщини увійшли до Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінних платників податків – 2020»

опубліковано 02 грудня 2021 о 17:07

Ось уже 10 років поспіль ВГО “Асоціація платників податків України” проводить рейтинг кращих платників. Цього року п’ятірка підприємств Івано-Франківської області також увійшла до списку лідерів на всеукраїнському рівні – це ТОВ «Західнадрасервіс», ТОВ «Ірест», ТОВ «Падана кемікал компаундс», ТОВ «Поліком» та «Сегежа Оріана Україна». Загалом цього року кращими серед кращих АППУ визначило 65 підприємств нашої країни. До уваги бралися такі критерії як податкова дисципліна, середня заробітна плата, кількість робочих місць, благодійність та ін.

З перемогою прикарпатських бізнесменів привітали голова Ради територіального відділення ВГO АППУ Ігор Вінтонюк та директор Олена Решетило, а також начальник Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

“Незважаючи на непросту економічну ситуацію в минулому році та ситуацію з коронавірусною хворобою, нашим платникам-переможцям вдалось не лише розвивати свій бізнес, а й забезпечити офіційною роботою жителів Прикарпаття, виплачувати їм гідну заробітну плату та сумлінно сплачувати податки”, – зазначила очільниця податкової служби області.

Керівникам підприємств подякували за вагомий внесок в економічний та соціальний розвиток не лише Прикарпаття, а й України в цілому, побажали успішної реалізації бізнес-проєктів в майбутньому, а також вручили дипломи та відзнаки.