Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Прикарпатті 96 відсотків платників подали звітність в електронній формі

опубліковано 10 червня 2021 о 11:39

Як повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області у травні місяці поточного року 96 відсотків платників податків Прикарпаття подали звітність в електронному вигляді. Зокрема, податковою службою області отримано понад 149,3 тисячі звітів від 23,6 тисяч прикарпатських платників податків, серед яких 22,6 тисячі платників звітували в електронному вигляді.

При цьому, для подання звітності через Електронний кабінет платника скористалося понад 4,1 тис. платників або 21 відсоток, що подали звітність в електронному вигляді.

За результатами звітування з податку на додану вартість та акцизного податку відсоток поданих декларацій в електронному вигляді становить  100 відсотків. Серед платників єдиного соціального внеску  в електронному вигляді звітність подало більше 94 відсотка платників.

Нагадаємо, подання звітності в електронному вигляді можливе лише за наявності у платника кваліфікованого електронного підпису. Послуги щодо отримання ЕЦП платник може отримати в будь якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, зокрема безкоштовно в АЦСК ІДД ДПС. Так в Івано-Франківській області електронні ключі можна отримати у відділеннях Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДПС, які розміщено у приміщенні ДПІ в м. Івано-Франківську за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Незалежності 20, 1-ий поверх, кабінет 110, тел. для довідок  (0342) 77-19-05 та у приміщенні Калуської ДПІ за адресою: м. Калуш, вул. Василя Стуса 2, 1-ий поверх, кабінет 107, тел. для довідок (03472) 6-28-71.