Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємець – платник єдиного податку планує здійснювати зовнішньоекономічну діяльність. Що зазначити у полі 6 «Місце провадження господарської діяльності» заяви про застосування спрощеної системи оподаткування?

опубліковано 09 червня 2021 о 11:59

Фізична особа-підприємець – платник єдиного податку, яка планує здійснювати зовнішньоекономічну діяльність повинна у строки, встановлені Податковим кодексом України, подати заяву про застосування спрощеної системи оподаткування з позначкою «Внесення змін». Про це інформують в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Зокрема, платниками єдиного податку першої і другої груп така заява подається не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулися такі зміни.

Платниками єдиного податку третьої групи заява подається не пізніше останнього дня кварталу, в якому відбулися такі зміни.

При цьому у полі 6 «Місце провадження господарської діяльності», в якому повинна зазначатися інформація, зокрема щодо області, району, населеного пункту, вулиці, номеру будинку/офісу/квартири, індексу, необхідно заповнити тільки графу «Область, район, населений пункт», в якій зазначається: «Виконання робіт чи надання послуг за межами України (експорт)» та/або «Поставка товарів за межами території України (експорт)». Інші графи поля 6 Заяви не заповнюються.