Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося виїзне засідання Тимчасової комісії Івано-Франківської ОДА з питань погашення заборгованості із заробітної плати пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

опубліковано 17 травня 2021 о 13:29

Діяльність та фінансову спроможність Косівського районного підприємства "Райагроліс" аналізувала Тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із заробітної плати пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Днями відбулося її виїзне засідання щодо активізації роботи зазначеного підприємства з погашення боргів з оплати праці, участь в якому взяла заступник начальника ДПС в Івано-Франківській області Наталія Зікрата.

Під час засідання учасниками комісії заслухано звіт в.о. керівника підприємства “Райагроліс” Юрія Пліхтяка. Також з доповідями щодо вжитих заходів та дій, скерованих на подолання кризової ситуації на підприємстві, виступили голова Косівської районної ради Зеновій Томащук та голова Косівської райдержадміністрації Петро Іванишин.

Учасники засідання детально проаналізували результати фінансово-господарської діяльності “Райагролісу” та причини зростання заборгованості з оплати праці перед працівниками. За підсумками роботи засідання заплановано ряд заходів щодо подолання заборгованості з заробітної плати та запропоновано керівництву Івано-Франківської облдержадміністрації звернутись до Міністерства енергетики та захисту довкілля України щодо ініціювання внесення змін до Інструкції про застосування порядку установлення лімітів на використання природних ресурсів у межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення.

Також Косівська районна рада зобов'язалась на черговому сесійному засіданні розглянути спільно з головами територіальних громад району питання про створення комунального підприємства з охорони та збереження природно-заповідного фонду, а також вивчити питання щодо можливості введення процедури банкрутства РП"Райагроліс" шляхом санації.