Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 50 мільйонів гривень донараховано податкових зобов’язань та штрафних санкцій за результатами проведених податкових перевірок

опубліковано 12 квітня 2021 о 15:06

Підприємствам Прикарпаття донараховано до сплати 18 мільйонів гривень узгоджених податкових зобов’язань – такий результат півсотні позапланових податкових перевірок юридичних осіб, проведених протягом трьох місяців цього року. Про це повідомляє Головне управління ДПС в Івано-Франківській області.

Окрім того, під час контролюючих заходів податківцям вдалося зменшити на 3,8 мільйонів гривень неправомірно заявленого до відшкодування ПДВ, а також зменшити його від’ємне значення на 18,8 мільйонів гривень.

Що ж до документальних перевірок фізичних осіб-підприємців, то в першому кварталі їх було проведено 171, результат – 14,8 мільйонів гривень донарахованих узгоджених податкових зобов’язань.

Провели впродовж січня-березня цього року податківці й більше сотні фактичних перевірок, за виявлені порушення донараховано 17 мільйонів гривень штрафних санкцій, тоді як торік за перший квартал таких нарахувань склала півтора мільйона гривень.