Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більш як 27 тисяч платників Прикарпаття подають звітність в електронній формі

опубліковано 05 листопада 2020 о 09:25

Понад 27 тисяч платників податків Івано-Франківщини надають перевагу електронній формі податкової звітності. Саме стільки платників в жовтні цього року подали е-звітність до органів ДПС. Це 85 відс. усіх суб’єктів господарювання регіону, повідомляють в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

З них 11,7 тис. або 43 відс. при формуванні та поданні звітності скористалися послугами Електронного кабінету платника. Варто зазначити, що можливості та переваги Електронного кабінету, роблять даний онлайн сервіс все більш популярним серед платників податків. До прикладу у жовтні цього року кількість платників, які подали звітність через Е-кабінет, збільшилася у порівнянні з минулорічним жовтнем, більш як на 400 суб’єктів господарювання.

Податківці нагадують, що за допомогою Електронного кабінету у платників податків є можливість не лише подати податкову звітність, а й надіслати запити чи заяви до органів ДПС, а також отримати необхідні довідки чи податкову інформацію у режимі онлайн 24/7. Таке дистанційне комунікування з податковою не тільки економить час платника, а й на період карантину забезпечує індивідуальний захист кожного громадянина.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://саbinet.tax.gov.ua У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до служби підтримки за телефоном 0800501007 або за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/help/