Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У разі потреби органи соціального захисту населення самостійно звертаються до ДПС для отримання інформації про доходи громадян для призначення житлових субсидій

опубліковано 30 жовтня 2020 о 14:13

ДПС надає відповіді на запити органу соціального захисту населення про доходи фізичних осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій у п’ятиденний строк з дня отримання такого запиту. Про це інформують в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

Зокрема, органи соціального захисту населення надають запити, а ДПС надає відповідь на такі запити виключно в електронній формі з використанням засобів технічного та криптографічного захисту інформації відповідно до вимог законодавства з питань захисту інформації.

Необхідно зазначити, що органи соціального захисту населення формують запит та подають його до ДПС у разі виникнення потреби.

Надання Державною податковою службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків на запит органу соціального захисту населення про доходи фізичних осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій, здійснюється відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України та Міністерства фінансів України від 20.04.2015 № 431/447 зі змінами та доповненнями.