Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для податківців Прикарпаття проводяться профілактичні та правові заходи спрямовані на запобігання та виявлення корупції

опубліковано 13 липня 2020 о 08:30

Як повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області, співробітники підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції здійснюють профілактичні та правові заходи, спрямовані на безумовне дотримання норм чинного антикорупційного законодавства.

Зокрема, у І півріччі поточного року фахівцями відділу з питань запобігання та виявлення корупції організовано 586 заходів з надання методичної та консультаційної допомоги працівникам ГУ ДПС в області щодо заповнення декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Крім того, проведено 30 навчальних лекцій для працівників ГУ ДПС в області з питань дотримання корупційного законодавства та заходи зовнішнього, самостійного врегулювання конфлікту інтересів стосовно 26 посадових осіб.

Водночас, проведено перевірку трьох повідомлень щодо можливої причетності посадових та службових осіб ГУ ДПС в області до вчинення корупційних діянь або пов’язаних з корупцією правопорушень. Однак два повідомлення не знайшли свого підтвердження, по одному – триває перевірка.

Нагадаємо, звернення громадян та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДПС та її територіальних органів приймає сервіс «Пульс». Номер цілодобової телефонної лінії: (0800) 501-00-07 напрямок «4».