Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Прикарпаття відзначили своє професійне свято

опубліковано 02 липня 2020 о 16:31

Сьогодні, 2 липня, податківці Прикарпаття відзначили своє професійне свято. Зі святом, великий колектив працівників податкової служби під час відеоселекторної наради привітав Голова ДПС України Олексій Любченко.

Також цього дня, з нагоди свята, відбулись урочисті збори колективу Головного управління ДПС в Івано-Франківській області. Як зазначила у своєму вітальному слові начальник обласної податкової Ірина Столярик, праця податківця нелегка: вона потребує високого патріотизму, професіоналізму, сумління та наполегливості, адже податківці виконують надзвичайно важливу справу – забезпечують наповнення державної скарбниці.

За словами Ірини Столярик, в податковій службі Прикарпаття сформувалася  працьовита команда однодумців, готових і, головне, здатних працювати чітко та злагоджено. Завдяки цьому, навіть у найважчих економічних ситуаціях, щомісяця вдавалося виконувати поставлені завдання. «Впродовж останніх років ми значно зменшили кількість перевірок, зосередивши увагу лише на найбільш ризикових платниках податків. В своїй роботі ми зробили акцент на роз’яснювальній роботі, на проведенні зустрічей з платниками та громадськими організаціями, тим самим стаючи ближче до них, адже наше завдання бути в першу чергу їх партнером», - сказала посадовиця.

Також очільниця обласної податкової  зауважила, що цьогоріч податківці відзначають подвійне свято: день податківця та 30-річчя з дня створення Державної податкової служби. «За 30 років податкова служба пройшла важливі етапи свого розвитку, перетворення та реформування: створювались нові підрозділи, додавалися нові функції, удосконалювалось адміністрування податків. За цей час ми пережили не одну реорганізацію служби, неодноразово змінювалась назва. Однак наше головне завдання - забезпечення наповнення державного та місцевого бюджетів та контроль за дотриманням податкового законодавства - було незмінним», - сказала Ірина Столярик.

Зі словами привітання до колективу звернувся і голова Ради Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників державної податкової служби Володимир Сірецький. (До слова: у квітні 1990 року Володимир Сірецький затверджений на посаді начальника Державної податкової інспекції в Івано-Франківській області. Згодом очолив Державну податкову адміністрацію області та пропрацював на посаді  12 років поспіль).

Звертаючись до присутніх він побажав податківцям принциповості, відповідальності і натхнення в роботі, а також здоров’я, злагоди і добробуту в родинах.

З нагоди свята та за сумлінну працю кращих працівників ГУ ДПС в області нагороджено нагрудним знаком «Знак Пошани», почесними грамотами начальника Головного управління ДПС в області та Всеукраїнської профспілки працівників органів державної податкової служби.